Paard komt om bij aanrijding bij Kedichem, bestuurder auto rijdt door

Normal politie

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte auto die maandagmiddag rond 15.30 uur betrokken was bij een ongeval vlakbij Kedichem in de gemeente Vijfherenlanden. Bij dat ongeval is een paard zo ernstig gewond geraakt dat een dierenarts het dier heeft moeten laten inslapen. De ruiter kwam met de schrik vrij.

Iets voor 15.30 uur op maandag 16 november rijdt een jonge vrouw op een paard op de Nieuweweg in Kedichem. Achter haar komt een witte auto aanrijden, mogelijk een Volkswagen Caddy. De witte auto passeert haar met hoge snelheid en raakt daarbij één van de achterbenen van het paard. De ruiter komt met de schrik vrij maar het paard raakt zo ernstig gewond dat een dierenarts snel daarna moet besluiten het dier te laten inslapen. De bestuurder van de witte auto is even gestopt maar is er daarna vandoor gegaan in de richting van Leerdam.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar deze bestuurder. Hij reed dus in een witte auto, mogelijk een Volkswagen Caddy. De witte auto heeft vrijwel zeker schade opgelopen aan de linker voorkant. Achter de witte auto reed een donkerkleurige auto. De bestuurder van deze auto moet getuige zijn geweest van de aanrijding. De politie roept ook deze bestuurder op zich te melden.

Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.

Adverteren op GorinchemActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op GorinchemActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Gorinchem
12:14

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief