Burgemeester Gorinchem sluit woning na vondst drugs

Normal helft van de jongeren wil stoppen met rijden onder invloed van drugs

Burgemeester Reinie Melissant heeft op 28 december 2020 een woning aan de Wijnkoperstraat gesloten. De woning is gesloten op grond van de Opiumwet. Bij een inval van de politie eerder dit jaar is er een handelshoeveelheid harddrugs in de woning gevonden. In verband met deze vondst is er iemand aangehouden.

Burgemeester Melissant: “Samen met de politie, het OM, onze partners en de inwoners werken we aan een veilig Gorinchem en het sluiten van een drugspand past daarbij. Ik neem de aanpak van drugscriminaliteit zeer serieus. Daarom sluit ik regelmatig een pand waar verdovende middelen zijn gevonden. Zo maken we een einde aan de bekendheid en het gebruik van de woning als drugspand.”

Pand verzegeld

Op 28 december 2020 zijn de ramen en deuren afgesloten, de sloten vervangen en is het pand verzegeld. Dit betekent dat niemand het pand meer mag betreden of er aanwezig mag zijn. Alleen personen die vanwege dringende redenen in het pand moeten zijn, mogen na uitdrukkelijk toestemming het pand nog betreden. De omwonenden zijn geïnformeerd.

Meld!

Ervaart u drugsoverlast en / of vermoedt u hennepteelt? Melden kan via:

  • De wijkagent(en): 0900-8844 of www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten
  • Spoed politie: 112
  • Geen spoed wel politie: 0900 - 8844
  • Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
  • Gemeente Gorinchem: 140 183

Adverteren op GorinchemActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op GorinchemActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Gorinchem
22:47

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief